2014. 12. 27. 14:52

Fotókon a tűzoltóbaleset

Hat embert, köztük négy tűzoltót vittek kórházba a 4-es főúton Monorierdőn szombat délelőtt történt baleset miatt, amelyben tűzoltóautók és személygépkocsik karamboloztak. Két ember súlyosan megsérült, egyikük tűzoltó - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) sajtóügyeletese az MTI-t.

m

Zalavári Borbála közölte: négyen könnyű sérüléseket szenvedtek. A sajtóügyeletes az első adatok alapján korábban arról számolt be, hogy öt embert kellett kórházba vinni.  Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjének tájékoztatása szerint a monori hivatásos tűzoltók egy pilisi tűzhöz vonultak két járművel, amikor balesetet szenvedtek Monorierdőn. Az egyik tűzoltóautó a 4-es főúton egy felüljárón személyautóval ütközött, majd a felüljáró szalagkorlátját átszakítva a híd melletti rézsűn mintegy nyolc métert lecsúszott, és a mögötte haladó vizet szállító tűzoltóautó is nekicsapódott a szalagkorlátnak.

m

m

m

A személyautóban egy ember az ütközés következtében a roncsba szorult, őt a tűzoltók kiszabadították és átadták a mentőknek. A baleset további három személygépkocsit is érintett. Arról, hogy a három járművel pontosan mi történt, a rendőrség egyelőre nem tudott az MTI-vel részleteket közölni. A rendőrség teljes útzár mellett helyszínelt, a forgalmat Monoron keresztül terelték.

Fotók: MTI/Lakatos Péter

MTI – alfahir.hu