Fiatal lányt próbáltak megerőszakolni Csepelen (+Videó)

Egy ismeretlen „dokkmunkás” sapkás, kapucnis, borostás férfi próbált megerőszakolni egy iskolából hazafele tartó 16 éves fiatal lányt a csepeli Hároson a Lámpás utcában. A bűncselekménnyel kapcsolatban Lehmann Viktor, a Jobbik budapesti alelnöke és Csepel-Soroksár országgyűlési képviselőjelöltje, illetve Pákózdi József, a Jobbik csepeli önkormányzati képviselője tájékoztatta az Alfahírt.

aldozat

A támadó leütötte a fiatal lányt, aki már csak arra eszmélt fel, hogy az ismeretlen férfi megpróbálja beráncigálni egy bokros területre. A fiatal lány lerúgta magáról a támadóját és egy éppen autóval arra járó férfihez és fiához szaladt segítségért. A támadó a II. Rákóczi Ferenc út irányába menekült el – számoltak be portálunknak a jobbikos képviselők, akiknek a sikerült a megtámadott lánnyal is beszélniük.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást, úgy tudjuk, hogy jelenleg körbejárják a közeli kocsmákat és hajléktalanszállókat, illetve további információkat gyűjtenek a támadó személyleírásához.

A környéknek hírhedten rossz megítélése van, 2009-ben a környéken cigányok agyonvertek egy idős, szintén cigány férfit, aki a kórházban belehalt a sérüléseibe.

alfahir.hu