2014. 12. 02. 16:13

Gáspár Győző végre lekerül a képernyőről

Ha végre tényleg rámosolyog a szerencse országunkra, előfordulhat, hogy többé egyik szenny/kereskedelmi csatorna műsorán sem fog szerepelni Gáspár Győző. Kicsit árnyalja a képet, hogy nem azért tűnhet el a jól megérdemelt süllyesztőjében, mert amit képvisel, az - szépen kifejezve - értéktelen, hanem azért, mert még ahhoz sem volt elég sütnivalója, hogy értelmezze a TV2-vel kötött szerződését. De legalább egy jó hírrel is szolgálhatunk.

aGáspár Győző kálváriája akkor kezdődött, amikor kirúgták a TV2 „Édes élet” című borzadályt. Az ok - mondhatni - jellemző: agresszíven lépett fel az egyik szerkesztőnővel szemben.

Szerencséjére, az RTL Klub, ahonnan korábban szintén kipaterolták már egyszer, műsorára tűzte „A celeb vagyok, ments ki innen!” fantázianevű valóságshow-t, és elküldték a "dzsungelbe" Gáspár Győző feleségét is. A TV2-nél úgy gondolták, hogy akkor mégis visszahívják a „cigány showman-t”, és álomfizetésért - kapaszkodjanak -, havi 3,5 millió(!) forintért szerződést kínálnak neki.

Azonban a csatorna bakot lőtt Gáspár Győzővel, ugyanis a nézettségi adatokból kiderült, már korántsem olyan népszerű, mint ahogy azt remélték. A megoldás persze pofon egyszerű volt: csak ki kellett várni, hogy hibázzon egyet „Győzike”, és úgy lehet kitenni a szűrét, hogy az ne kerüljön pénzbe.

A szerencsétlen hozta is a formáját. Videó üzenetet küldött a „dzsungelbe” a feleségének, aminek köszönhetően élő TV2-s szerződéssel a konkurens csatorna műsorában szerepelt, így szerződésszegést követett el. A Bors úgy tudja, hogy a csatorna október óta nem fizetett egy fillért sem Gáspár Győzőnek, sőt jogi úton milliós követeléseket is foganatosíthat.

Szintén jellemző, ahogy Gáspár Győző ártatlanságát bizonygatta, meglátása szerint ő az áldozat, és becsapták őt.

Akárhogy is, de reméljük, többet nem hallunk róla.

alfahir.hu