Gyalázat: a Szent Korona baseball sapkaként a PlayersRoomban

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom felháborodásának ad hangot annak a gyalázatos támadásnak a kapcsán, melyet a "Dorko" ruházati termékeket forgalmazó cég, illetve a "PlayersRoom" sport kiegészítőket forgalmazó bolthálózat intézett a keresztény kultúrkör és a magyar nemzet ellen - olvasható a HVIM közleményében.

Mint írják, a "Dorko" tervezői Istent és hagyományokat nem tisztelve olyan mintákkal árasztották el a fiatalok körében népszerűségnek örvendő "PlayersRoom" bolthálózatot, mely egyértelműen sértő mind a keresztény egyházak tagjaira, mind a történelmük iránt elkötelezett magyar hazafiakra nézve.

A HVIM követeli, hogy a "PlayersRoom" azonnali hatállyal távolítsa el az általuk forgalmazott nemzet- és vallásgyalázó termékeket a polcairól, és a "Dorko"-val egyetemben kérjenek elnézést azoktól a jóérzésű keresztény magyaroktól, akiket megsértettek az ízléstelen ruházati cikkekkel. Ameddig ez nem valósul meg, addig a HVIM bojkottra szólít fel minden olyan személyt, aki gyalázatosnak és sértőnek tartja az ilyen jellegű mocsok terjesztését.

Az alfahir.hu megkereste az ORFK Kommunikációs Szolgálatát, de még érkezett válasz arra, hogy indult-e nyomozás a Btk. 334.§-ba ütköző nemzeti jelkép megsértése bűntette miatt, illetve mi a kérdésben a rendőrség álláspontja, tervez-e lépéseket tenni. A választ természetesen közzétesszük, és bízunk a hatékony fellépésben.

Íme, néhány haladó szellemiségű, értéksemleges divatcikk a kínálatból:

Dorko 01
Dorko 02
Dorko 03
Nézzék csak, az Eurovíziós Dalfesztiválon tavaly hazánkat képviselő ByeAlex milyen pólóban és pulóverben művészieskedik a Facebook oldalán:

Dorko ByAlex 02
Dorko ByAlex 01
alfahir.hu