2014. 12. 17. 10:45

Habony Angliában is megmutatta, milyen egy magyar úr (videó)

Habony Árpád továbbra sem hajlandó lemondani a luxusról, és a többszázezres táska kollekciójáról, hiába jeleztük neki korábban szerkesztőségünk álláspontját, hogy a táskája bár drága, de nem túl mutatós, és kevésbé mondható férfiasnak.

a

(fotó: 444.hu)

Mint kiderült, a miniszterelnök főtanácsadója már Angliában sem élvezheti nyugodtan munkája gyümölcsét, hiszen a londoni Heathrow reptéren is lencsevégre kapták az egykori koronaőrt, amint éppen egy Supreme Canvas gurulós bőrönddel várja a járatát.

A történethez hozzátartozik, hogy szerkesztőségünk néhány munkatársa úgy döntött, hogy követni fogja a Habony által divatba hozott trendet, és ő is vásárol egy ilyen Gucci márkájú bőröndöt. Azonban szomorúan konstatálták, hogy az említett termék ára 2.250 euró (azaz kettőezer-kettőszázötven euró), és bár Habonnyal ellentétben kollégáink szerződéses munkaviszonyban állnak, sajnálatos módon nem áll módukban kifizetni a több mint félmillió forintot a Supreme Canvasért.

Az is lehet, hogy akciósan, szettben vásárolta ezeket a táskákat Habony, és úgy olcsóbb volt.

Külön érdekesség, hogy az említett képen Habony Árpád a Századvég alapítvány kuratóriumának egyik vezetőjével, Szalay-Bobrovniczky Kristóffal, és az ő feleségével, Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettessel látható együtt.

Akárhogy is, de Habony stílust teremtett Magyarországon. Persze nem a 4 millió szegény között, és még csak nem is a Fidesztől elpártolt 900 ezer szavazó körében, ugyanakkor "reklámarcként" mégis megfelel.

alfahir.hu