Hajdú Péter Obamával üzent Sarka Katának

A napi bulvár egyik gyöngyszeme, ahogy Hajdú Péter és Sarka Kata megromlott házassága a világpolitika peremvidékére került.

Részletesen beszámoltunk arról, hogy tett szert világhírnévre Sarka Kata, mert még 2013-ban állítólag Donald Trump fel akarta szedni Moszkvában. Minderre bizonyíték is van, egy Trumptól kapott névjegykártya.

Sarka Kata széttrollkodja az amerikai-magyar békülést?

A modell mostanában már nem csak arról híres, hogy Hajdú Péter felesége, és már nem biztos, hogy sokáig az marad, de lehet, hogy még kibékülnek - hanem arról is, hogy állítása szerint 2013-ban Donald Trump fel akarta szedni. A történetet még tavaly májusban osztotta meg Kasza Tibor tömegpusztító színvonalú műsorában, a Kasza Taxiban.

Ebbe a „világpolitikát is meghatározó botrányba” szállt be most még Hajdú Péter is, aki egy Madame Tussauds múzeumban készült fotót posztolt a Facebook-oldalára. A képen a Fehér Ház Ovális Irodájában látható az Egyesült Államok leköszönő elnökének, Barack Obamának a viaszmásával. Hajdú megjegyzésként azt írta a kép alá:

„Éppen Obamával cserélek névjegyet.”

Nahát...

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András

Friss

1
1
sss
2019. december 14. | 09:54
Két és fél New York-i színészgeneráció életét mutatja be Michael McKeever vígjátéka, melynek hazai bemutatója a Rózsavölgyi Szalonban volt. Mi is ott jártunk.
1
Két és fél New York-i színészgeneráció életét mutatja be Michael McKeever vígjátéka, melynek hazai bemutatója a Rózsavölgyi Szalonban volt. Mi is ott jártunk.
Az Európai Tanács kétnapos ülésén ezúttal a távlati célok felé vezető út kikövezése jutott kiemelt szerephez. Elemzés.
A magyar kormányfő a Facebook-oldalán megjelent videóban számolt be az uniós csúcs csütörtök este kezdődött tárgyalásairól. Szerinte „nem győztünk, de esélyt teremtettünk magunknak a későbbi győzelemre”.