2014. 11. 26. 21:21

Haldokló fiatalt fosztottak ki Győrben

Megrázó képeket rögzített egy győri bolt kamerája. Fiatalember esett össze vásárlás közben. Volt, aki kegyetlen közönnyel átlépett rajta, akik segítséget hívtak hozzá, pedig kifosztották - számol be a kisalfold.hu.

A fiatal férfi egy belvárosi illatszerboltban vásárolt, a pénztárnál hirtelen rosszul lett, ki akart menni a levegőre, de a bejárat előtt összeesett. Egy pár sietett a segítségére, akik mentőt hívtak hozzá. A helyszínre érkeztek a mentők és a rendőrök is, a 24 éves férfit kétszer kellett újraéleszteni.

Kollégámmal lezártuk a boltot, de még így is volt, aki be akart jönni. Egyikük azt hajtogatta, hogy csak aznap 5 százalékkal olcsóbb a pelenka, és neki mindenképpen vásárolni kell. Kint ekkor már közel százötven kíváncsiskodó gyűlt össze. Bent pedig harcoltak a fiú életéért – nyilatkozta a lapnak Kiss Tivadar rendőr törzsőrmester.

A rendőrök nem találtak tárcát a fiatalembernél, ami fura volt nekik, hiszen épp a pénztárnál lett rosszul. Kikérték a bolt kamerájának felvételét, amiről kiderült, hogy a rosszul lett férfi segítségére siető pár nőtagja felvette a földről a tárcát és kiment a boltból. A rendőrök a mentőállomásról kérték ki a betelefonáló nő adatait, majd ki is mentek hozzá. A nő először mindet tagadott, a férfi pedig azt állította, nem tudott a lopásról.

Állítása szerint nem rossz szándékkal fordultak a bajbajutotthoz, éppen ezért hazafelé a Rába közelében eldobták a tárcát. A rendőrök átkutatták a területet, de nem találták meg sem a pénzt, sem a papírokat. Kattant a bilincs az elkövetőkön a magatehetetlen férfi kifosztása miatt - írja a lap.

A történet ráadásul tragédiával ért véget: a fiatal férfi a kórházban életét vesztette.

kisalfold.hu - alfahir.hu