2014. 04. 01. 09:37

Hányszor írja még át Rogán a vagyonnyilatkozatát?

A kényszerű javítás után nem csak nagyobb lett Rogán Antal lakása, de az is kiderült, hogy a 100 milliós ingatlan csak az ő nevén van.

Március utolsó napján ismét javította vagyonnyilatkozatát Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője. 149 helyett már 185 négyzetméterről beszélhetünk a politikus II. kerületi ingatlanával kapcsolatban, megjelent egy eddig be nem vallott garázs, és tároló is.

A frakcióvezető eddig a nagyjából 100 milliót érő otthonát úgy tüntette fel, mintha abban csak 50 százalékos tulajdonjoga lenne, pedig az egész az ő nevén van. Később azzal védekezett, hogy feleségével közösnek tekinti, ezért írta úgy be.

s

Ezt követően módosult a ház mérete is, csak nem 40 négyzetméterrel. A fideszes képviselő egyébként Balatonlellén egy 130, Szakonyfalun pedig egy 100 négyzetméteres ingatlant is 50 százalékban tulajdonol, igaz, ez a bevallás szerint öröklés útján került hozzá. Utóbbihoz egy erdő is tartozik.

s
Rogán Antal pénzügyi hátterét mi sem mutatta jobban, mint az, amikor még 2009-ben egy Louis Vuitton táskával járt be a parlamentbe dolgozni. Az egyszerű, és egyébként férfiasnak is kevésbé mondható táska eredeti ára több mint 400 ezer forint. A botrány után a képviselő inkább licitáláson eladta -vicc, de több, mint egymillióért-, a pénzt aztán állítólag egy belvárosi édesanya és gyermeke kapta meg. A politikus egy lapnak később azt nyilatkozta, az eredetileg a csaknem félmilliós táskát pelenkázótáskának vette ajándékba, a feleségének. :)

alfahir.hu