Három csapás helyett egy csapás kell: kémiai kasztrálás!

vonaVona Gábor, a Jobbik elnöke szerint három csapás helyett egy csapás kell: kémiai kasztrálás. Erről a Facebook oldalán írt, a bejegyzést változtatás nélkül közöljük:

"Az elmúlt időszakban országszerte megszaporodtak a nemi erőszakkal kapcsolatos bűncselekmények. Érdekes együttállás, hogy Indiában is hasonló tragédiák foglalkoztatják a társadalmat. Ott nem sokat szórakoznak a kérdéssel, az erőszaktevőket kivégzik. A halálbüntetés kérdését a Jobbik itthon is felvetette, de itt és most egy másik javaslatunkkal szeretnék foglalkozni.

A Fidesz büszkén beszél arról, hogy a pécsi elkövető, mivel a polgármester lánya már a harmadik megtámadott volt, akár életfogytiglant is kaphat. Ez a kormánypárt szerint a Fidesz "három csapás" törvényének köszönhető siker. Szerintem viszont maga a kudarc. Nem azzal van a baj, hogy szigorú büntetésre számíthat a bűnöző, az rendben van, ami a probléma, hogy amíg ide eljutottunk három ember életét tette tönkre. A Jobbik ezért a nőkkel vagy különösen a gyerekekkel szemben nemi erőszakot tevő elkövetők esetében a - több országban már létező - kémiai kasztrálást javasolja. Ez egy gyógyszeres hormonkezelés, amely kémiai eszközökkel iktatná ki az ilyen hajlamú embereket. Három csapás helyett egy csapás."

 

Vona Gábor Facebook oldalaalfahir.hu

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A pénzintézet nyugdíjbiztosítottjai között több mint 6 százalékkal nőtt a 35 év alatti fiatalok aránya.
László Zoltán, a Vasas Szakszervezeti Szövetség alelnöke beszélt az Alfahírnek a rabszolgatörvényről.