Három csapás helyett egy csapás kell: kémiai kasztrálás!

vonaVona Gábor, a Jobbik elnöke szerint három csapás helyett egy csapás kell: kémiai kasztrálás. Erről a Facebook oldalán írt, a bejegyzést változtatás nélkül közöljük:

"Az elmúlt időszakban országszerte megszaporodtak a nemi erőszakkal kapcsolatos bűncselekmények. Érdekes együttállás, hogy Indiában is hasonló tragédiák foglalkoztatják a társadalmat. Ott nem sokat szórakoznak a kérdéssel, az erőszaktevőket kivégzik. A halálbüntetés kérdését a Jobbik itthon is felvetette, de itt és most egy másik javaslatunkkal szeretnék foglalkozni.

A Fidesz büszkén beszél arról, hogy a pécsi elkövető, mivel a polgármester lánya már a harmadik megtámadott volt, akár életfogytiglant is kaphat. Ez a kormánypárt szerint a Fidesz "három csapás" törvényének köszönhető siker. Szerintem viszont maga a kudarc. Nem azzal van a baj, hogy szigorú büntetésre számíthat a bűnöző, az rendben van, ami a probléma, hogy amíg ide eljutottunk három ember életét tette tönkre. A Jobbik ezért a nőkkel vagy különösen a gyerekekkel szemben nemi erőszakot tevő elkövetők esetében a - több országban már létező - kémiai kasztrálást javasolja. Ez egy gyógyszeres hormonkezelés, amely kémiai eszközökkel iktatná ki az ilyen hajlamú embereket. Három csapás helyett egy csapás."

 

Vona Gábor Facebook oldalaalfahir.hu