2014. 08. 19. 16:07

Három éven belül harmadszor szült Dúró Dóra

Ma éjjel nagycsaládossá váltam, miután három éven belül harmadszor szültem. Ezúttal is természetes úton, apás szüléssel sikerült világra hoznom Novák Nimród Nándort, aki hozzám hasonlóan jól van - írja Dúró Dóra Facebook posztjában

Beszámolója szerint elég kalandos volt a szülés, mivel a vajúdást nem vette észre (vagy napokig tartott, vagy átaludta – nehéz megkülönböztetni a jósló fájásoktól), így az éjszakai görcsök miatti ébredéstől számított 50 percen belül már meg is született a baba, tehát egy mentő valószínűleg nem is vitte volna be, de a spontán otthonszülést el tudták kerülni úgy, hogy férje pizsamában ugrott a volánhoz.


Harmadik gyermeke születése miatt (és mivel az Országgyűlés Kulturális és Oktatási Bizottságának elnökeként számos új, sok esetben háttérmunkát is igénylő feladatot is el kell látnia) lemondott a Jobbik szóvivői tisztségéről, ahogy első gyermeke születésekor pedig PhD-tanulmányait felfüggesztette. A gyermekágyas időszak alatt az előző babáinál megszokott módon szüneteltetni fogja honanyai munkáját is, s ez időszakra ismét lemond tiszteletdíjáról.

alfahir.hu