Így dobálják ki a vizet és az élelmet Bicskén a migránsok

Íme, egy videó, ami jó eséllyel nem fogja bejárni a világsajtót. Magyar rendőrök vizet és élelmiszert osztanak a Bicskén ellenálló migránsoknak, ám ők visszautasítják, sőt kidobálják a sínekre.

A police.hu azt írja, azoktól, akik elfogadták, egy hangadó csoport azt elvette, és kiöntötte vagy kidobta az ablakokon. Ugyanez történt a vonaton tartózkodó gyermekek részére a helyszínre szállított üdítőkkel, frissítőkkel, élelmiszerrel és gyümölccsel is.

 

 
A rendőrség tegnapi, a vezetők által nyilván nagyon rafkósnak tartott akciója a migránsok átverésével, és a vonat megállításával felelőtlen és ostoba döntés volt, ez világos. Az is érthető, ha ezen kiakadtak, még az is, hogy jó néhányan teljesen elvesztették a fejüket. De ahhoz, hogy valaki még az időseknek és a gyerekeknek se adjon esélyt, hogy legalább egy korty vizet, vagy egy falat ételt magához vegyen, hogy bontatlanul hajigálják a sínekre az ásványvizes kartonokat és a kekszes zacskókat - nos, ahhoz már igazi rohadéknak kell lenni. 
 
És sajnos itt jön be a képbe az a liberális médiában általában gondosan elhallgatott körülmény, hogy a migránsok döntő többsége család nélkül érkező férfiember. Közülük a gátlástalanabbaknak teljesen mindegy, hogy a nők, vagy a kisgyermekek túlélik-e az utat Németországig. A lényeg, hogy ők valahogy eljussanak az Ígéret földjére. 
 
A "nap idiótája" cím azonban vitán felül annak a fickónak jár, aki a rendőrség közleménye szerint annak ellenére is visszavitte gyermekét a vagonba, hogy az orvos szerint ajánlatos lett volna kivizsgálásra kórházba szállítani.