2014. 03. 15. 12:18

Így reagált a Jobbik Orbán Viktor március 15-i beszédére

Orbán Viktor március 15-i kampánybeszédében kiállította saját kormánya bizonyítványát, hiszen elismerte: mindent elvégeztek. Eközben az országban milliók számára nem biztosított a tisztes megélhetés, négy év alatt sem sikerült rendet teremteni, és az országot a szakadék szélére juttató politikusokat sem számoltatták el - írja közleményében Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője.

A Jobbik szerint egyáltalán nem a miniszterelnök által emlegetett tisztes munka és a biztos fedél megléte, hanem éppen annak hiánya miatt hagyta el az országot félmillió honfitársunk. Ők sok esetben a devizahitel-válság megoldatlansága miatt kényszerültek arra, hogy más országban keressék boldogulásukat.

A munkahelyteremtés manipulált statisztikái mögött közmunkában és külföldön dolgozó emberek állnak, az államadósságunk nőtt az elmúlt négy évben, és még mindig tisztességesen dolgozó emberek, családok tömegei állnak a kilakoltatás szélén. Ha a Fidesz ennyire volt képes, a Jobbik programjában előrevetíti a valódi nemzeti képviseletet és a szebb jövőt - zárul a közlemény.

alfahir.hu