2014. 08. 25. 09:06

Ilyenkor Kubatov a haját tépné?

A Barcelona nemrég felújított legendás stadionjában, a Nou Campban játszott az Elche ellen vasárnap, amikor egy fekete macska vette át a központi szerepet.

Nem kért eurómilliókat, és jéggel sem öntötte magát nyakon a sikerért, mégis jó arc volt. Szimplán azért, mert macskából van. Azt nem tudni, melyik csapatnak szurkolt, de már a mérkőzés első percében megkezdte fárasztó, nyelvlógató performanszát. Ha viszont a buta babonából indulnánk ki, az Elche akár azért is kaphatott ki 3-0-ra, mert fekete macska szaladt át előttük. Hagyjuk, nézzék már!

Hazai pályán is volt már rá eset, hogy egy házi kedvencnek tapsolhattak a nézők: 2008-ban a Honvéd játszott a Haladással, amikor egy kutya próbálta meg emelni a mérkőzés színvonalát, de feladta, és inkább lelépett.

Aztán volt olyan is, amikor szintén egy fekete macska gondolta úgy, hogy kapus lesz – ráadásul jobb, mint az igazi, hiszen végül ő hárította a lövést. Lehet, hogy szerződtetni kellett volna.

Na de vannak olyanok is, akiknek határozott véleményük, hogy nem kellenek drága stadionok. Íme egy karakán argentin eb, aki szerint a menhelyek fejlesztésére is lehetett volna költeni ennyi pénzt.

alfahir.hu