2014. 03. 13. 09:32

Ismét tinilányt molesztált az edző

H. Antalt először 2012 augusztusában jelentették fel, egyik játékosa szülei azt állították, a férfi nemi erőszakot követett el 16 esztendős lányukon. A tréner akkor lapunknak tagadta mindezt, a hatóság bizonyíték hiányában lezárta az ügyet. Most zaklatás miatt nyomoznak a férfi ellen.

Mint a Blikk arról beszámol, H. Antal az első eset után maradt a csapatnál, a napokban azonban újabb bejelentés érkezett vele kapcsolatban a soproni rendőrkapitányságra. Felháborodott szülők állítják, szexuálisan zaklatták 15 esztendős lányukat, B. B.-t. Nem titok, ebben az esetben is H. Antalról van szó, aki a klubnál szakosztályvezetőként és edzőként is dolgozik. A feljelentett edző a lapnak nem kívánt nyilatkozni.

A gyanúba kerülő férfi állítólag molesztálta játékosát, illetve félreérthetetlen szöveges üzeneteket küldött neki. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság még a bizonyítás szakaszánál jár.

A velvet.hu arról is írt, hogy a tréner állítólag a hétfői edzésen hívta félre a lányt, hogy beszéljenek a sérüléséről, de a mellét és a fenekét fogdosta. Később telefonon kérte, menjen be hozzá, de „szép bugyi legyen rajta" – a beszélgetést állítólag a játékos édesanyja is hallotta. A lány apja azt nyilatkozta, hogy a férfi a barátja volt 15 évig, de ezért bűnhődnie kell és soha többé nem szabad gyerekek közé engedni.

Cziráki Attila, aki 2012-ben ő tett feljelentést a lánya megerőszakolása miatt, azt nyilatkozta: a rendőrök bizonyíték hiányában ejtették az ügyet, a lánya pedig otthagyta a csapatot és a sportágat is, azóta röplabdázik. Reméli, hogy most elkapják ezt az embert, s talán újravizsgálják a mi ügyünket is.

Blikk - alfahir.hu