Jogi lépéseket tesz Rig Lajos

A Fidesz-kormányhoz közelálló s állami forrásokból sokmilliós megrendeléseket kapó pestisracok.hu oldal ma megjelent cikkében téves információkra alapítva állította azt, hogy Rig Lajos jobbikos tapolcai országgyűlési képviselőjelölt testén önkényuralmi szervezethez kapcsolódó jelmondat van - áll a Jobbik pénteki közleményében.

Annak ellenére, hogy mind a jelölt és mind az őt jelölő párt azt abszolút magánjellegű ügynek tekinti, hogy kinek a testén milyen tetoválás van, vagy esetleg milyen testi fogyatékossága van az illetőnek, hogy megállítsuk a kezdődő, a négygyermekes édesapa magánszféráját romba döntő hazugságáradatot, ezúton jelezzük, hogy a vádak nem igazak.

Rig Lajos felhatalmazása alapján írjuk le, hogy testén négy különböző helyen négy különböző tetoválás van: az egyik egy hun lovas figura, a másik egy székely rovásírásos szöveg, a harmadik egy Árpád-sávos pajzs, a negyedik meg a házasságkötésére emlékeztető szöveg a „hűség” és „becsület” szavakkal. A két szó egy nonfiguratív, szív alakú mintával van összekötve, és az esküvőjének dátuma szerepel alattuk: „2011.06.25.” Elképesztőnek tartjuk, hogy a fideszes média mindent elkövet, hogy a legesélyesebb ellenzéki jelöltet nemtelen eszközöket felhasználva lejárassa.

Ezzel a Fidesz pénzelte média olyan elképesztő mélységekbe süllyedt, ami az ember legszemélyesebb szféráját érinti. Rig Lajos a téves, s ezáltal hazug információt lehozó információt közlő médiummal szemben megteszi a jogi lépéseket - olvasható a Jobbik Magyarországért Mozgalom péntek esti közleményében.