Jótékonysági akciót hirdet a Jobbik IT

A Jobbik Ifjúsági Tagozat Karitatív Munkacsoportja jótékonysági akciót hirdet "Mert adni jó!" elnevezéssel., melynek keretében a családoknál félretett, jó állapotú plüssállatokat szeretnénk összegyűjteni és rászoruló gyerekeknek eljuttatni. Tapasztalatunk ugyanis az, hogy szinte minden családban vannak ilyen játékok, melyek csak ott porosodnak, miközben ezekkel gyermekek ezreinek lehetne örömet okozni - írja Lengyelné Varga Kitti a Jobbik IT alelnöke portálunkhoz eljutatott közleményében. 

A Jobbik IT kiemelt célja a közösségépítés és a politikai színtéren való megjelenés mellett a gyermekek és a rászorulók megsegítése karitatív kezdeményezésekkel és társadalmi munkával. Számos alkalommal nyújtottunk eddig is segítséget, például a Tiszta szívvel elnevezésű karácsonyi akciónkkal, a jótékonysági báljainkkal, véradásokkal, vagy épp adománygyűjtésekkel.

A "Mert adni jó" megmozdulásunkon összegyűjtött plüssállatkákat gyermekotthonoknak, kórházak gyermekosztályainak és rászoruló családok gyermekeinek szeretnénk ajándékozni. Az plüssöket országszerte várjuk a plakátokon és a holnapon megadott gyűjtőpontokon, szeptember végéig. További részletek: www.jobbikit.hu/plussgyujtes
alfahir.hu