2014. 03. 12. 16:18

Kedden végre elkezdődik Biszku pere - Novák Előd felhívása

Novák és BiszkuKedden végre találkozhatunk a tömeggyilkos, hazaáruló Biszku Bélával a Fővárosi Törvényszék Katonai Tanácsának első tárgyalásán. Aztán haza is kísérhetjük, hogy megtudjuk, hová költözött, amióta rózsadombi otthona előtt gyertyagyújtásokat szerveztünk áldozatainak emlékére, és tüntetést a kommunista luxusnyugdíjak megvonása érdekében - írja Facebook oldalán Novák Előd.

A Jobbik alelnöke hozzáteszi: Biszku Béla ugyanis továbbra is kapja a több százezres luxusnyugdíját. A Jobbik szerint félmegoldásnak is kevés látszatintézkedés a kommunista kitüntetések után járó, néhány ezer forintos nyugdíjpótlékok megvonása az érintettek tizedénél, miközben a Mansfeld Péterre halálos ítéletet kérő ügyész, Mátsik György juttatása egy forinttal sem csökkent, és Biszku Béla is még többszázezres luxusnyugdíjat kap havonta. Az előző rendszerben pártállami vezetőként kiemelt bérezésben, ezáltal ma akár pótlék nélkül is kiemelt alapnyugdíjban részesülők juttatásának felülvizsgálatához a Jobbik által már 2010 júliusában benyújtott törvényjavaslat elfogadása volna szükséges, amelyet számtalan alkalommal szavazott le az Országgyűlés az MSZP és a Fidesz összefogásával, Biszku legnagyobb örömére - teszi hozzá Novák.

Novák Előd a Facebook oldalán rámutat: A Simon Wiesenthal Központ feljelentésére házi őrizetbe került, 97 éves Csatáry Lászlónál a hatóságok számára természetes volt, hogy házi őrizetbe helyezték. Biszku Béla miért mászkálhat szabadon úgy, hogy életében jogerős ítélettől már nemigen kell tartania? Maga a vádemelés is Szilágyi György frakciótársam feljelentésének köszönhető, de elképesztő, ahogy az időt húzzák.

Ma beszéltem a bíró, dr. Tóth Szabolcs titkárságával, és kértem, hogy a II. kerületi Fő u. 70. alatti épületben március 18-án, kedden 9 órakor a kezdődő tárgyalásra a lehető legnagyobb termet biztosítsák, végül a 2. tárgyalót jelölték ki. A sajtótitkárság megígérte, hogy igyekeznek mindenkit beengedni, de a sajto@fovarosit.birosag.hu címen érdemes előzetesen regisztrálnia annak, aki mindenképp be akar jutni - olvasható az ismertető, amit bátran értelmezhetünk felhívásnak azon hazafiak részére, akik szeretnének élőben is találkozni egy tömeggyilkossal.

alfahir.hu