2012. 03. 21. 09:46

Kéjnőket futtató magyar bűnbandát fogott az olasz rendőrség

képA modenai rendőrök kéjnőket futtató magyar bűnbandát számoltak fel, összesen 16 letartóztatási paranccsal a kezükben csaptak le az "operazione Csum Csum" fedőnevű akció keretében a bűnözőkre kedden.

Az olasz rendőrök egy éve készítették elő a Modena megyében (Emilia–Romagna régió) a szexuális szolgáltatások terén 2011-ben - több tucatnyi magyar lány futtatásával - monopóliumra szert tett magyar bűnözői csoport elleni akciót. A nyomozás során feltárták, hogyan szervezik be és kényszerítik a lányokat prostitúcióra, miként utaztatják őket Olaszországba és vissza, hogyan szervezték meg a logisztikai ellátást.

Az ANSA olasz hírügynökség beszámolója szerint a felszámolt banda döntötte el, hogy árulják szolgáltatásaikat a kéjhölgyek, kizárva a "területi átfedéseket", megszervezték "kíséretüket", illetve a prostituáltak begyűjtését a szolgáltatások után, továbbá felléptek a területükön megjelenő  konkurens kéjhölgyek és stricik ellen. A futtatott lányok állandó ellenőrzés alatt álltak, mobiltelefonon, illetve autós "járőrözéssel" is.

 

MTI – barikad.hu