Két ok, amiért Tállai András egy félisten

Ugyanis senki más nem tud úgy átadni két vérnyomásmérőt (vagy vérnyomásmonitort), amit Mága Zoltán vett a Mezőkövesd és Környéke Lakosságának Egészségéért Alapítvány javára, mint Tállai András, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke, országgyűlési képviselő, a Belügyminisztérium államtitkára, a Mezőkövesdi Sportegyesület elnöke, valamint végül, de nem utolsósorban szerető férj és apa.

 
 
Ezek után már biztosan képtelenek lesznek megbuktatni az Orbán Viktor miniszterelnök úr közelében elhelyezkedő rossz tanácsadók a szakértő államtitkárt, szűkebb hazáját lángoló szívvel fejlesztő államférfit, a béren kívüli juttatások specialistáját, a heti öt munkanap lánglelkű hívét.

Menesztik Tállai Andrást a NAV éléről?

A lap "magasabb körökben" járatos NAV-dolgozóktól úgy tudja: hetek óta nyílt titokként beszélnek a szervezeten belül a politikus eltávolításáról. Azt nem lehet tudni, kinek lett elege az államtitkár viselt dolgaiból, de az szintén nyílt titok, hogy Tállait még Orbán Viktor kormányfő és nem Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter ültette e pozícióba.

És persze reméljük, hogy elhallgatnak azon hangok, amelyek a mezőkövesdi stadion felújítása kapcsán kritizálták az államtitkár/elnök/képviselő urat.