Kiderült, hogy ő figyelte meg Vona Gábort! Belmonte, a világhírű olasz paparazzo

"Akkor kapcsoljunk eggyel nagyobb sebességbe! Az előző posztomban azt írtam, csak 99%, hogy a Fidesz médiaközpontja áll a törvénytelen megfigyelés mögött. Jelentem, a hiányzó láncszem is a helyére került. Kiderült, hogy Spéder Zoltán ellen a Habony-média egy világhírű olasz paparazzi, Andrea Belmonte munkáját vette igénybe" – írja Vona Gábor korábbi facebookos posztja után, amiben arról számolt, hogy most a fia szúrta ki a világhírű lesifotóst iskolája előtt.

Belmonte már számtalan világsztárral vagy olasz hírességgel keveredett konfliktusba, miután Orbán Viktor csapata megtalálta benne az ideális hiénát, akire rábízhatják a karaktergyilkosságokat – emlékeztetett Vona.

A hasonló a hasonlót szereti

- jegyzi meg a jobbikos politikus, hozzáteszi:

Nos, ma ugyanez a személy volt a házunk előtt és a kisfiam iskolája előtt. Ezt pedig bizonyítani is tudom, ha kell. Vagyis: egyértelművé vált, hogy a Fidesz áll az egész törvénytelen megfigyelés mögött. Ennek pedig súlyos jogi és politikai következményei lesznek! Tisztelt Ripost, 888, Origo és a többiek! Most valahogy senki sem keres önöktől. Ibiza nem kapcsolható, vagy mi a baj? Pedig ez azért címlapsztori, nem? Ja, hogy önök is benne vannak ebben az egész mocsokban? Gondolom, majd megint jön, hogy Kovács Béla…

Vona új bejegyzése ide kattintva olvasható. Mint az ismeretes korábban a Spéderről készült képeket a Habony Árpádhoz kötődő média is terítette. A TV2-n ugyanúgy bemutatták a képeket, ahogy az Ómolnár Miklós vezette Ripost.hu-n, vagy a Habony-féle Modern Media Grouphoz tartozó 888-on...

 

 

Felépült a Fidesz hazugságbirodalma! Így hülyítik közpénzből az embereket!

Az évente közel 80 milliárdból működő közmédia nem volt elég: a Fidesz Habony Árpád és Andy Vajna segítségével tovább építette médiabirodalmát, melynek segítségével emberek millióival próbálnak elhitetni teljes képtelenségeket is. Cikkünkből megtudhatja, hogy próbál manipulálni a kormánypárt a következő években.