2014. 11. 27. 21:27

Kimondták: megszűnt a hazaárulók pártja

A VS.hu értesülései szerint a Fővárosi Törvényszéken kimondták: megszűnt a Szabad Demokraták Szövetsége. A határozat még nem emelkedett jogerőre, de mivel senki nem fog fellebbezni, hamarosan ez is megtörténik.

ghj

A Fővárosi Törvényszék szeptemberben megállapította a Szabad Demokraták Szövetségének megszűnését - értesült a VS.hu. A lap információit mind Szabadai Viktor, a párt utolsó ügyvezető elnöke, mind Póta Péter, a Fővárosi Törvényszék sajtószóvivője megerősítette.

jkl

Szabadai Viktor azt mondta, a Fővárosi Törvényszék tárgyalása tíz-tizenöt percig tartott. A Fővárosi Törvényszék azt közölte: a határozat akkor emelkedik jogerőre, ha az ítélet kézbesítésétől számított tizenöt napos fellebbezési határidő alatt fellebbezést nem nyújt be egyik fél sem.

hjk

Szabadai ezzel kapcsolatban azt mondta: nem fellebbezett, és nem is fog. Hogy még mindig nem jogerős a döntés, annak az az oka, hogy a fellebbezésre adott határidő a szabályszerű kézbesítéstől kezdődik, ami elhúzódhat, ha a címzett nem veszi át a levelet.

Már ha van, aki átvegye.

hk

VS.hu nyomán - alfahir.hu