2017. 01. 04. 15:55

Kinek állhatott érdekében ellopni Kövér László bajszát?

Mint arról remegő kezekkel már beszámoltunk, egy friss fotó alapján bizonyos: Kövér László fideszes politikus, parlamenti házelnök leborotválta a bajszát. De mi van akkor, ha nem is így történt? Ha esetleg ellopta tőle egy másik politikus? Mi van akkor, ha mindez nem véletlen?

A döbbenetes történet természetesen oknyomozó anyagért kiáltott, hiszen valami oka biztosan volt annak, hogy Kövér László csupasz arccal kénytelen folytatni nemzetmentő harcát. Amennyiben igaz a saját szerkesztőségünkben már órák óta terjedő pletyka, miszerint valaki egyszerűen ellopta Kövér szexepiljét, mindenképpen szükségesnek látjuk leszűkíteni a lehetséges elkövetői kört.

Úristen, mekkora brékingfotó! Kövér László bajsza nincs többé!

A 444 nevű hírportál olvasója vette észre, hogy Kövér ott volt a Virtuózok újévi koncertjén, amit a Duna TV élőben közvetített, a közönség soraiban pedig feltűnik az újjászületett politikus is!Ezek után mondja bárki, hogy nem érdemel évi 80 milliárdot a köztelevízió (ellentétben a miértbulvárosodikazalfahírrel)!

Mivel mi nem szeretnénk meggyanúsítani senkit, Önöknek viszont bizonyára régi igényük van a politikusok leleplezésére és számonkérésére, most a lehetséges képviselők képei alatt szavazhatnak. Amelyik képviselőre a legtöbb szavazat érkezik, minden bizonnyal magába fog szállni!

Ki a legvalószínűbb elkövető?

Vona Gábor? (Jobbik)

Szél Bernadett? (LMP)

Orbán Viktor? (Fidesz)

Z. Kárpát Dániel? (Jobbik)

Tóbiás József? (MSZP)

Demeter Márta? (MSZP)

Szabó Tímea? (PM)

Semjén Zsolt? (KDNP)

Vadai Ágnes? (DK)

Hallassa hangját! Leplezze le a vétkest! Szavazzon!