2017. 01. 04. 07:36

Körözött bűnöző volt a Fülöp-szigeteken agyonlőtt magyar

Mint írtuk, vasárnap hajnalban agyonlőttek egy magyar férfit a Fülöp-szigeteken. A 37 éves Melczer Dániellel szomszédja végzett, miután összekülönböztek azon, hogy a szomszéd nem hagyta abba a petárdázást.

A Bors kiderítette, hogy a magyar áldozat körözött bűnöző volt. Öt éve még egy budai kútnál dolgozott benzinkutasként, ám 2013-ban vádat emeltek ellene kábítószerrel való visszaélés miatt.
 
A Fővárosi Törvényszéken már meg sem jelent az utolsó tárgyalásán, menyasszonyával együtt megszökött a hatóságok elől. Elfogatóparancsot adtak ki ellene, hiába.
 
A Fülöp-szigeteken étteremvezetőként dolgozott, a helyi hatóságok szerint legálisan tartózkodott az országban.
 

Nem tetszett neki a petárdázás, agyonlőtték a magyar férfit a Fülöp-szigeteken

A magyar férfi helyi idő szerint hajnali fél 1 körül jelezte a lakópark biztonsági személyzetének, hogy zavarja a szomszéd, Lucindo Lim petárdázása. Egy őr ki is jött és rá is szólt a szomszédra.Később az őr egy sikoltásra lett figyelmes, és amikor visszament a házhoz, a szomszédot egy 45-ös kaliberű pisztollyal a kezében találta, amit el is kobzott tőle.Melczer holttestét szintén magyar menyasszonya találta meg, aki arra ébredt, hogy vőlegénye nincs mellette a szobában.