Közzétették a hangfelvételt! Így kért segítséget a robbantásban megsérült rendőr

Papp Károly rendőrfőkapitány tegnapi sajtótájékoztatóján játszotta le azt a hangfelvételt, melyen hallható, hogy kért segítséget a Teréz körúti robbantásban megsérült rendőr.

A rendőrség honlapján közzé is tették a felvételt:

Rendőr segélykérése

A felvételen a Budapest VI., Teréz körúton megsérült rendőr segélyhívása hallható.

 
A rendőrfőkapitány a sajtótájékoztatón kijelentette: a rendőrség volt a robbantó célpontja, rendőreit ki akarták végezni.
 
[fb_pages_codes:crime]
 
A robbantásban a két rendőr súlyosan megsérült, egyikük, egy 23 éves nő életveszélyes állapotban került kórházba. A tegnap esti hírek szerint állapotuk az elszenvedett sérülésekhez képest már kielégítő, stabil.
 

"Ki akarták végezni a rendőreimet" - a rendőrök voltak a robbantás célpontjai

Amit eddig tudtunkszombat éjjel nagy erejű robbanás rázta meg a Teréz körút - Király utca sarkáta robbanásban két rendőr súlyosan megsérült, az egyik bulvárlap szerint az egyik járőr, egy 23 éves rendőrnő életveszélyes sérüléseket szenvedetta rendőrség emberölés kísérlete miatt nyomoza környéket hermetikusan lezárták, a rendőrök egész nap helyszínelteka mostani sajtótájékoztatóig hivatalosan semmit sem tudni a robbanás okáról, elkövetőkről, indítékról.természetesen azonnal elkezdődtek a találgat

[fb_pages_codes:budapest]