Lánykérésre buzdította nőnapon a férfiakat Staudt Gábor (Videóval)

Nőnap alkalmából jelentette be újságíróknak a jobbikos Staudt Gábor, hogy megkérte a kedvese kezét. A nemzeti párt országgyűlési képviselője szombaton azt is elmondta, hogy a Jobbik fontosnak tartja a házasság intézményének és a családnak a megerősítését.

staudt

A politikus indoklása szerint sok esetben a nők már megházasodnának, de a férfiaknak nincs bátorságuk megkérni társuk kezét, ezért e lánykéréssel őket akarja erre buzdítani. Hozzátette: kedvese igent mondott.

Staudt Gábor beszélt arról is, hogy a Jobbik a házasságot és a családot fontos, a társadalom szempontjából alapvető értéknek tekinti, olyannak, amely a magyar nemzet egyetlen túlélési lehetőségét jelentheti.

Hozzátette: az adatok szerint az Orbán-kormány alatt nem lassult le, hanem ugyanolyan mértékben csökkent az élve születések száma, mint korábban.

A jobbikos képviselő úgy véli "valami nagyon rossz irányba megy", ennek egyik oka pedig "a trendivé tett" liberális világkép. A Jobbik szerint, ha a hagyományos családmodellt, a házasságot, a nők és a férfiak egyenrangú, partneri szerepeit és a biztos családi hátteret meg tudják erősíteni, akkor több gyermek fog születni Magyarországon.

Facebook oldalán Staudt az írta:

„Gyakran tapasztalom a környezetemben, hogy a férfiak félnek a házasságtól, vagy ami még rosszabb, feleslegesnek tartják. Nem menő manapság házasodni. Emiatt már a nők sem merik ezt a párjuknak felemlegetni, pedig vágynak a családalapításra és arra, hogy oltár elé vezessék őket. Mi, jobbikosok, fontosnak tartjuk a házasság intézményét és a családok megerősödését. Erről beszéltem mai sajtótájékoztatómon, amelynek végén nyilvánosan meg is kértem a kedvesem kezét. Jó példával szeretnék elöl járni és arra bíztatok minden férfit, hogy ne bátortalankodjon, hanem lépjen! Ja és a jó hír, hogy Zsófi igent mondott!”

 

MTI nyomán – alfahir.hu

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss