2014. 09. 09. 09:58

Mága Zoltánnak agyára ment a siker?

Szentpéteri Csilla azt mondja, csak arra tud gondolni, tán kezd elborulni Mága Zoltán elméje. A köztiszteletben álló hegedűművészt érzékenyen érintették a világhírű zongoraművész szavai – írja a borsonline.hu

„Öntömjénező, visszatetsző viselkedésű és borult elméjű” Ezek a kritikák érték Mága Zoltán pályafutásának harmincadik évének évfordulójára készített klipet. A csupán egy perces műalkotásban van minden ami kell, magánrepülő, pezsgőkortyolgatás, elnöki integetéssel köszöntött rajongók és természetesen luxus autók is. A világhírű hegedűművész azt akarta kifejezni, hogy kitartással a legmélyebb nyomorból is feltörhetünk, de a jelek szerint nem jött be az ötlet.

Rengeteg embernél kiverte a biztosítékot, köztük kolléganőjénél, Szentpéteri Csillánál is, aki élesen bírálta Mágát. „Oly mértékben visszatetsző, hivalkodó, ízléstelen, szociálisan értéktelen, öntömjénező, kivagyiságtól hangos, hogy csak arra tudok gondolni, tán megborult az elméje. Lassan ő maga is azt hiszi, hogy ha a pápa még nem is, de tán az Úr hamarosan leborul elé” – írta a világhírű zongoraművész.

Mága Zoltán kiváló zenész, de amikor megláttam a klipet, azt hittem, a Röpülj páva beharangozó filmjét látom. Nekem más az elképzelésem a jótékonykodásról, ehhez nem kellenek kamerák. Teréz anya is csendben tette a dolgát – nyilatkozta a Borsnak a zongoraművész.

Mága a Facebook-oldalán reagált a személyét ért vádakra:

 „Nem tudok és nem is akarok mindenkinek megfelelni. Úgy láttam, néhány emberben megütközést keltett egy bejegyzésem, amelyben magánrepülőgépen utazva megérkezem egy repülőtérre, ahol újságírók hada fogad. Nos, üzenem azoknak, akik rosszallásukat fejezték ki: a felvétel egy videoklip részlete, amelyet a Hegedűvel a világ körül címmel indított turnésorozatom alkalmából készített az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb televíziótársasága”

borsonline.hu – alfahir.hu