Már januárban újabb hazugságokon kapták a fideszes álhírgyárakat

Miután a fideszes médiaoldalak már 2016 őszén is több tucat alkalommal voltak kénytelenek pervesztesként megélni, hogy a Jobbikról és a jobbikos politikusokról képtelenek igazat írni, a 2017-es év is hasonlóan kezdődött a számukra. Tavaly decemberben volt olyan nap, amikor egyszerre négy sajtópert vesztettek el a fideszes „sajtótermékek”.

Az érintett ellenzéki néppárt közleményben számolt be, hogy előbb a Ripostot kötelezte a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletében azon hazugság korrigálására, amelyben egy török terrorszervezet tagjaként vizionálták Vona Gábort.

Majd azt a 888.hu-t kötelezték ugyancsak első fokon helyreigazításra, mely a tegnapi napon egy nem létező Jobbik-alapszervezet nevében írt kamulevélnek dőlt be kritikátlanul.

A fideszes oldalt ezúttal azért marasztalta el a bíróság, mert egy szentendrei időközi választáson a Jobbik és az MSZP közötti nem létező együttműködésről írogatott.

Ez már a legalja? A 888.hu szerint feloszlatta magát egy nem létező jobbikos alapszervezet

A 888 által közölt levélben az áll, hogy Nemeshetésen mind a tíz tag kilép a pártból, mert úgy érzik, a vezetőség elárulta őket. Mindez szép és jó, ám kiderült, hogy semmi sem igaz belőle.