Meghalt egy német sátrazó a Szigeten, faág zuhant rá

Mentőket riasztottak hétfő délelőtt a Hajógyári szigetre, miután faág zuhant egy sátorra – írja a Hír24. A szervezők közleményéből az derült ki, hogy tiltott helyen, az ártérben sátraztak. A beleset 11:30 körüli időben, teheát a redezvény hivatalos zárása után történhetett.

Bár sok sátor már üresen áll a fesztivál területén, ez sajnos nem volt közöttük, egy fiatal tartózkodott benne. A lap úgy tudja, hogy egy körülbelül fél méter átmérőjű darab esett rá. A biztonsági emberek értek oda elsőként.  A fiatalember életét vesztette.

A Sziget szervezői az alábbi közleményt adták ki: Több órával a fesztivál zárása után az éjszakai esőzés miatt leszakadt az egyik fa ága, és egy alatta lévő sátrazóra esett. A fesztivál orvoscsoportja azonnal a helyszínre érkezett és megkezdte az újraélesztést, de már nem tudtak segíteni a súlyosan sérült német fiatalemberen. A baleset egy figyelmeztető táblákkal tiltott, kempingezésre nem alkalmas, a fesztivál területén kívüli, elzárt, de alapvetően is nehezen megközelíthető helyen, az ártéren történt.

A kép csak illusztráció!

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Dobos Zoltán

Friss