2017. 01. 07. 18:06

Meghalt Ghaith Pharaon – vasárnap lesz a temetése

A 76 éves szaudi üzletember Libanon fővárosában, Bejrútban halhatott meg. Helyi idő szerint holnap 13 órától 19 óráig lesz Dr. Ghaith Rashad Pharaon gyászszertartása a bejrúti Four Seasons Hotelben – tudta meg az Index.

A lap felkereste az ötcsillagos luxushotelt, ahol megerősítették az információjukat. Vasárnap délután családtagok és barátok búcsúznak egy szaúdi állampolgárságú, Dr. Ghaith Rashad Pharaon nevű embertől. Egyelőre nem lehet biztosan állítani, hogy arról az FBI által is körözött személyről van szó, aki Orbán Viktor szomszédjában vásárolt telket. De mivel túl sok az egybeesés: ugyanaz a név, orvosi végzettség, illetve a bejrúti temetés, így nagyon valószínű, hogy a Magyarországon hatalmas botrányt kavaró Ghaith Rashad Pharaonról lehet az illető.

Pharaonról kérdezték Orbán Viktor vejét, őt inkább az érdekelte, hogy a riporternek van-e férje

A videón Tiborcz Istvánt, Orbán Viktor vejét arról kérdezi a HírTV riportere, miért ő fizette be a Pharaon-botrányban előkerülő BDPST Zrt-nek a bejegyzési illetékét. Tiborcz István válasz helyett inkább visszakérdez: mi közük hozzá? Az ajánlóból aztán kiderül az is, hogy Orbán vejének érdeklődését inkább a riporter kelti fel: "Engem meg ez érdekel, hogy van-e férje, olyan szép..."