2014. 03. 26. 08:05

Megjelent a Karpatia - a csendőrség újjászervezéséről szóló dossziéval!

A Karpatia a gondolkodó magyarok lapja, markánsan nemzeti kiadvány. Mi nem a bajokon rágódunk, hanem a megoldást, a kiút alternatíváit keressük és tárjuk az olvasók elé.

Új és régen várt rovatokat mutatunk be, melyek a kompromisszumoktól mentes, nemzeti radikális hangvétellel keresik a jövő útjait. Ennek szellemében a kedves olvasó egyre több kulturális témájú, életmódot érintő és az ősi magyarok tudása felé mutató cikket, interjút is olvashat. Emellett:

  • Z. Kárpát Dániel feltárja, hogyan védhetők meg a gyermekeink, és hogy lehet lerombolni a mai típusú média falait.
  • Világok harca – Gyöngyösi Mártonnal a globalizáció utáni korszak lehetséges sikerreceptjeit keressük.
  • A becsület útján – Kosaras Péter Ákossal felidézzük a csendőrség hősi történetét, de mindennapjait is, máshol jobbára nem közölt értesülésekkel a csendőrök kiképzéséről, arról, hogyan szüntethették meg a korrupció minden formáját soraikban – recepttel napjaink számára is!
  • A helvét falépítés – megvizsgáljuk, Európa népei hogyan nehezítik a bevándorlók életét.
  • Zábráczki Lászlóval azt vizsgáljuk meg, hogy lesz a hazai, kilónként 100 forintos vadhúsból 5000 forintos termék a polcokon, s kik és hová viszik a magyar állam tulajdonát.
  • Vissza az akácos útra – megvédhető a magyar vidék „kenyéradó fája”.
  • Európa ősbűne – Végigjárjuk a hősök útját, s feltárjuk, mit mondanának az I. Világháború hősei mai korunkról.
  • Túlélők földje: az összeomlás után – megkeressük az önellátás túlélési praktikáit.
  • Őstörténeti dossziénkban megvizsgáljuk az ősi magyarság hitvilágát, a kínai „hun völgy” történetét, valamint a kaukázusi magyarság fővárosát.

 

E havi, a csendőrség újjászervezéséről szóló dossziéval megjelenő számunk sem hiányozhat otthonából!

 

A Karpatia egyedisége abban áll a nemzeti lapok között, hogy látókörre felöleli nemzetünk megmaradásának, a népesedésnek, a globalizációkritikának, környezetvédelemnek-környezettudatosságnak, a gazdasági önrendelkezésnek, az egészséges életmódnak, a vallásnak, irodalomnak, közeli és távoli történelmünknek, őstörténetünknek-ősműveltségünknek széles tartományait. Műhelyünk önálló elképzeléseket oszt meg a magyarság továbbvezető útjáról, nem pedig mások gondolatait ollózzuk újra.

A főszerkesztő Z. Kárpát Dániel, az EU-tanázia és a Háborúk a vízért c. sikerkönyvek szerzője!

Keresse lapunkat az újságárusoknál, a nemzeti boltokban, vagy fizessen elő a lapban található csekken! Karpatia: 1399 Budapest, Pf. 701/531, Tel: 06204188165 (minden nap 17:30 és 19:30 között).

Az alábbi e-mail címen előfizetői csekket is igényelhet, melyet kiküldünk, így Önnek a feladáson kívül semmivel sem kell bajlódnia.

karpatia@karpatiamuhely.hu , http://www.karpatiamuhely.hu

Ne feledje, lapunk havonta annyiba kerül, mint egy korsó sör. Mégis, ez az összeg a szabad magyar sajtó továbbélését segíti, ehhez hozzájárulni pedig hazafias tett. Lapunk mögött nem áll párt, alapítvány vagy pénzügyi támogató, kizárólag olvasóink! Ezért lehetünk a szabad sajtó egyik utolsó bástyája. Kérjük, Ön is segítse törekvéseinket!

alfahir.hu