Miért asszisztál a hatóság a szélsőliberális agymenéshez?

A Jobbik elképesztőnek tartja az Egyenlő Bánásmód Hatóság közelmúltbéli döntését, amely szerint diszkriminációnak számít, ha egyes szórakozóhelyeket a hölgyvendégek ingyen látogathatnak, míg a férfiaknak fizetniük kell a belépésért. Az nem zavarta a feljelentést tevő okostojást és ezt a liberális viccszervezetet, hogy az eddigi gyakorlattal a hölgyek és a férfiak nagyon nagy része egyaránt meg volt elégedve, de az ombudsman sem talált benne kifogásolnivalót - áll Farkas Gergely a Jobbik országgyűlési képviselőének szerdai sajtóközleményében.

Napjainkban a politikai korrektség jegyében egyre inkább felháborodást keltő vagy bohózatba illő döntéseket hoznak a magyar hatóságok, gondoljunk csak a bűnözőktől tulajdonukat védő magyar emberek meghurcolására vagy a közfürdőkben közerkölcsöt sértő homokosok áldozatként történt beállítására. Kíváncsian várjuk, hogy mikor nyilvánítják hátrányos megkülönböztetésnek, hogy a női mosdókat kizárólag hölgyek használhatják, mikor vezetik be a kötelező férfi kvótát az óvónőképzésben, vagy mikor törlik el a diszkriminatív anyák napját.

Kormányra kerülését követően a Jobbiknak az egyik első dolga lesz, hogy megszüntesse a Fidesz és az egykori SZDSZ liberálisai által dédelgetett, haszontalan, deviánspárti Egyenlő Bánásmód Hatóságot, s a költségvetésből éves szinten kapott százmillióit normális kulturális, oktatási célokra fogja fordítani. A most hozott intézkedést pedig a Jobbik hatályon kívül helyezné, hiszen egyes szórakozóhelyek beléptetési politikája tartozzon az adott intézmény hatáskörébe, arról a látogatóknak van lehetőségük véleményt nyilvánítani. A beléptetéssel, belépőkkel kapcsolatos döntéseket hadd hozzák meg maguk a szórakozó- és vendéglátóhelyek!

alfahir.hu