2014. 12. 23. 10:11

Miss Hungary neve is felbukkant a prostiperben

kkÉvek óta nyílt titok, hogy a médiában „modellként” eladott népszerű celebhölgyemények között jócskán akadnak olyanok, akik valójában nem naptárfotózásokból élnek és utazgatnak a nagyvilágban, hanem prostiként árulják magukat. Ezután már, talán nem is annyira meglepő, hogy a régóta húzódó - méltánytalanul kevés sajtófigyelmet kapó, de annál érdekesebb - prostiper vádiratában a Bors rábukkant az újonnan megválasztott Miss Hungary nevére.

A bulvárlap birtokába jutott adatok szerint Kovács Kinga is szerepel Répás Lajos, a Miss Hungary szépségversenyek atyja ellen folytatott bírósági ügy vádiratában. Répást azzal vádolják, hogy 2010 nyarától nőket – köztük több kiskorút – közvetített szexuális szolgáltatásra. Korábban az ügyben több úgynevezett „modell”, celeb, valóságshow szereplő és szépségversenyző neve is felbukkant. Répás Lajos tagadja a vádakat. A bíróságon mindvégig azt állította: ő nem futtató, és cége tízezres adatbázisából mindösszesen kétszáz lány kérte tőle, hogy mutassa be őket gazdag és befolyásos barátainak. Ezekért a „találkozókért” ő nem, csak az ügynöksége kapott százalékokat.

A Bors szerint az első tárgyalási napon az ügyész Kovács Kingát is felsorolta azok között a lányok között, akiket a vád szerint Répás közvetített külföldi férfiakhoz. A bulvárlap úgy tudja, Miss Hungary neve két esetben került bele a vádiratba, az egyiknél egy franciaországi út szerepel.

A Bors megkereste Kovács Kingát, aki bár nem tagadott, de érdemben nem tudott nyilatkozni, csupán annyit mondott: semmilyen információt nem szeretne megerősíteni.

alfahir.hu