Most elmondhatja a Jobbiknak, hogy mit gondol Európáról

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Európa Kabinetje és a Gyarapodó Magyarországért Alapítvány esszépályázatot hirdet fiataloknak azzal a céllal, hogy a legjobb pályázatokat benyújtók szándékuk szerint bekapcsolódhassanak a kabinetjük vagy más szakmai műhelyük munkájába.

Európai gondolatok, európai civilizáció és jövő esszépályázat fiataloknak - ilyen címmel kapott szerkesztőségünk egy kiírást Bana Tibor országgyűlési képviselőtől, a Jobbik Európa Kabinetjének elnökétől. 
 
"Az Európa Kabinet és a Gyarapodó Magyarországért Alapítvány az esszépályázatot kifejezetten a 35 éves korig terjedő korosztálynak írja ki. Középiskolások, felsőoktatásban tanulók, fiatal dolgozó felnőttek, szakmai pályájuk elején lévő szakemberek gondolatait egyaránt várjuk.
 
Azoknak az értékes gondolataira is számítunk, akik a nyilvános szereplést nem engedhetik meg maguknak vagy erre nem is éreznek indíttatást. A pályamunkákat bizalmasan kezeljük, azok benyújtása nem jelent semmilyen hozzájárulást a felhasználáshoz.
A legjobb esszéknek megjelenési felületet kívánunk biztosítani, de erről a pályázat lezárását és az értékelést követően előbb külön egyeztetünk a pályázókkal. A legkiemelkedőbbnek talált munkák értékes díjazásban is részesülnek."
 - olvasható a kiírásban
 

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1