2014. 11. 27. 11:10

Most éppen német szálon fut a nyomozás a soroksári nő ügyében

Német rendőrök is beszálltak a soroksári kocogó nő gyilkosainak üldözésébe – tudta meg a Blikk.

aTovább próbálkozik áttöréssel a rendőrség a soroksári gyilkosság ügyében, de eredményekről ezúttal sem számolhatunk be. Mint ismert, és ahogy lapunk korábban is foglalkozott vele, már több mint egy éve végeztek brutális módon Kardosné Gyurik Krisztinával, a Soroksáron élő családanyával.

Az azóta eltelt időben a rendőrség már számos nyomon elindult: gyanús volt a férj, lehetséges sorozatgyilkosságról is beszéltek, sőt még egy bűnözői csoport bosszúja is felmerült lehetséges indítékként.

A Blikk most úgy értesült, hogy három napig járták a német zsaruk kollégáikkal a tetthelyet és környékét. A külföldi rendőrök kutyákat is hoztak magukkal. „Voltak olyan egyenruhások, akik németül beszéltek. Egy labrador kutya volt velük, amelynek szintén német vezényszavakat mondtak” – tájékoztatta a lapot az egyik ott élő, aki szemtanúja volt a történteknek.

Felmerül a kérdés, hogy vajon miért szálltak be a nyomozásba a német rendőrök. Vajon a szakértelmük okán hívták őket segítségül a magyar kollégáik, vagy létezik esetleg egy német szál is az ügyben. A Blikk megjegyzi, hogy a rendőrök korábban arról kérdezték a férjet, hogy az áldozat tudott-e németül.

alfahir.hu