2015. 04. 04. 15:45

MSZP: a cigányok miatt tiltották ki Vida Ildikót Amerikából

A szocialisták MTI-hez eljuttatott közleményéből kiderül, hogy a "felszab. napján" is lehet engedni a rasszizmusnak, a mezei cigánygyűlöletnek.

Az MSZP-t ugyanis feldühítette, hogy a cigány önkormányzat vett magának irodabútort, illetve irodát és autót bérelt. Nyilván, a Jókai utcában nincsenek bútorok az irodában. Vagy lehet, hogy a szocik szerint cigány honfitársaink nem érdemelnek maguknak széket és asztalt? Április 4-én ilyet állítani, mit gondolnak ilyenkor a hős szovjet katonák?

A szocialista párt az egyértelmű, egyébként visszataszítóan kirekesztő eszméket azonban politikai haszonszerzésre használja fel: ha Vida Ildikó NAV-elnök mindezeket a (cigányok által elkövetett - a szerk.) nyilvánvaló lopásokat teljesen rendben lévőnek találja, azonnal érthetővé válik, miért is tiltották ki őt az Egyesült Államokból - fogalmazták meg a történelem szemétdombjára való gondolatokat.

Demokrataként nem tehetünk mást: követeljük egy parlamenti vizsgálóbizottság felállítását, és azonnal nevezzék meg ezért a gyalázatos közleményért a felelősöket, és határolódjon el azoktól a Magyar Szocialista Párt tagsága.