Nagyot bukott a liberálisok által agyontámogatott jelölt

Miközben a fizetett megmondó emberek teljesen alaptalanul csalásról okoskodtak Érpatakon, senki nem beszélt azokról az okokról, hogy a balliberális oldal üdvöskéje, Szőllősi Gábor miért szerepelt le ilyen csúfosan az önkormányzati választáson.

Szőllősit kezdetben a TASZ nevezetű jogvétő szervezet karolta fel, és két éven keresztül havi százezer forintos juttatásban részesítette, amiért cserébe nem kellett mást tennie, mint provokálnia és rémhíreket terjesztenie mind a helyiek körében, mind az országos sajtóban a falu polgármesteréről, Orosz Mihály Zoltánról. Ezt követően, hogy hitelességét emeljék, Szőllősit, Érpatak trójai falovát semmit mondó kitüntetésekkel halmozták el, ami egyébként általánosan bevett taktikája az országunkat egyre szemtelenebb módon megszálló erőknek. Raoul Wallenberg-díjat és Radnóti Miklós díjat kapott a baloldal soha nem definiált, rongyosra csépelt jelszavai, az „antiszemitizmus”, a „rasszizmus” és az „intolerancia” elleni fáradtságos küzdelméért, értsd: hivatásos nyafogásáért.

A TASZ-os, majd később az Együtt-DK-MSZP jelöltjévé avanzsálódott faluszéli átlagpolgár soha egyetlen mozdulatot nem tett Érpatak felemeléséért, annál inkább nyitott volt a szennylapok és tévécsatornák interjúira, ahol fantáziájának határt nem szabva mocskolódhatott. Amellett, hogy évek óta szinte kivétel nélkül minden lap és internetes portál az ő személyes álláspontját tekintette mérvadónak Érpatakot illetően, kétszer is vendége lehetett egy országos televízió csatornának, a faluról a közvéleményt brutális egyoldalúsággal tájékoztató ATV-nek. Felháborító, egyszersmind nevetséges tény, hogy míg a négy éve 38, idén már csak 31 szavazatot összekuporgató Szőllősi indokolatlanul nagy támogatást kapott, addig a falu ügyeit legmélyebben ismerő, óriási ellenszélben is taroló, immár negyedjére megválasztott Orosz Mihály Zoltán álláspontjára a magát „objektívnek” beállító média csaknem egésze egyáltalán nem volt kíváncsi.

A program nélküli, polgármesterséghez szükséges kvalitásokat minden tekintetben nélkülöző rágalom gyáros ilyen mértékű veresége rámutat arra, hogy még ez a rendkívül olajozottan működő liberális médiabirodalom sem érheti el mindig a célját, amennyiben fáradtságot és félelmet nem ismerve küzdünk az igazságért. A TASZ-os kudarca Érpatakon a hazaáruló és nemzetpusztító törekvések megalázó kudarca is egyben, ami erőt adhat a harchoz egy élhetőbb és dicsőbb Magyarország felépítéséhez.

alfahir.hu