Ne riogasson a Fidesz a férfifak nyugdíjba vonulása kapcsán!

A Fidesz már korábban beismerte, szándékuk, hogy a férfiak, amíg tudnak, dolgozzanak. Vagyis a Fidesz akár halálukig dolgoztatná a férfiakat, mert szerintük ők nem érdemlik meg a boldog nyugdíjas éveket - reagált közleményében Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

Lapunk is beszámolt a Fidesz vasárnapi közleményéről, amelyben azzal rémisztgette a magyar állampolgárokat, hogy a férfiak 40 év munkaviszonyt követően nyugdíjba vonulása nyugdíjcsökkenést okoz.

Volner János emlékeztetett arra is, hogy a Fidesz elherdálta az emberek megspórolt 3000 milliárd forintnyi nyugdíjvagyonát, mely történelmi bűnnek számít, mégis ők riogatnak teljesen alaptalanul nyugdíjcsökkenéssel.

A Jobbik szerint a pazarló állami költekezés visszafogásával, az áfacsalások és a korrupció elleni hatékony fellépéssel bőven megteremthető a Férfiak 40+ programhoz szükséges összeg fedezete. Hosszú távon pedig a Fidesz által évek óta csak ígérgetett, de soha meg nem valósított egyéni nyugdíjszámlák létrehozása, az oda befizetett egyéni megtakarítások révén biztosítható, hogy az idős házaspárok ledolgozott éveik jutalmaként együtt élvezhessék a boldog nyugdíjas kort - fogalmazott a jobbikos honatya.