Nem öregedett eleget 20 év alatt A függetlenség napja Levinsonja

Kevesebb mint egy hónap múlva, június 23-án kerül a hazai mozikba A függetlenség napjának második része, amely az eredeti után húsz évvel debütál. A film egyik főszereplője, Jeff Goldblum ez alatt a két évtized alatt annyira minimálisan öregedett, hogy a hitelesség érdekében a maszkmestereknek jónéhány extra ráncot kell applikálniuk az arcára.

„A világ legfiatalabb 63 évese.” Így nevezete nemrég a GQ Magazin Jeff Goldblumot, aki húsz év után visszatér a világ egyik legsikeresebb világvége-filmjének folytatásában: A Függetlenség Napja – Feltámadás ismét egy világűrből érkező, legyőzhetetlennek tűnő támadás krónikája.

Goldblum, aki az első rész egyik legemlékezetesebb figurája, annyira nem öregszik, hogy a film kedvéért a sminkesek kénytelenek voltak öregíteni kicsit – hiszen el kellett játszania, hogy húsz évvel az első rész után vagyunk, és ez rajta is alig látszik. A színész nemrégiben megosztotta a világgal a fiatalsága titkát: "Ne próbálj fiatalnak látszani, az csak öregít!" - mondta.
 
 
Így nem is festeti a haját, nem ültet be új tincseket, és biztos sosem fog plasztikai sebészhez fordulni: bár figyel rá, hogy sok antioxidánsban gazdag zöldséget és gyümölcsöt valamint teljes kiőrlésű gabonát egyen, nem iszik, nem dohányzik… ja, és van egy harminc évvel fiatalabb felesége meg egy hathónapos fia – aki tavaly pont a Függetlenség Napján, július 4-én született. Mindez szintén biztosan fiatalon tartja. "Charlie Ocean az edzőpartnerem" – magyarázta a színész. "Ha esetleg csak üldögélnék, akkor biztos fel kell állnom, hogy játsszak vele..."
 
Talán ezzel függ össze, hogy a legendás színész már azt is bejelentette: készen áll rá, hogy húsz év múlva A Függetlenség Napja harmadik részében is szerepeljen.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss