Németország se elég jó a migránsoknak

A jelek szerint  Merkel mutti országa sem elég jó a migránsok egy részének. Ők most pontosan ugyanúgy tüntetnek, hogy engedjék őket tovább, ahogyan nálunk is követelték, hogy felszállhassanak a Németországba tartó vonatokra. 

Az észak-németországi Lübeckben demonstrációba kezdtek a bevándorlók, akik nem akarnak németországi menekültszállásra menni - adja hírül az NDF rádióra hivatkozva a Mandiner. 
 
A több tucatnyi migráns az észak-németországi Lübeck pályaudvarán tüntetett, sőt, egy peront is elfoglaltak és blokád alá vontak. Nem akarnak a németországi neumünsteri menekülttáborba menni. Transzparenseiken szikárul közlik, hogy merre tartanak, és hogy mi a dolga a hatóságoknak :„We go Denmark” (Dániába megyünk), „We go Sweden”(Svédországba megyünk), „Leave us to go” (Engedjetek elmenni!). 
 
Az überhumánus németek ugyanis nem tudnak mást tenni, mint amit a gonosz magyar hatóságok: rendőröket vezényelnek a migránsok féken tartására. Ők most szembesülnek azzal, hogy e szegény üldözöttek nem egyszerűen egy "biztonságos" országba akarnak menni az "embertelen" Magyarország után, sőt, azzal sem elégednek meg, hogy a csóró kelet-Európa után a gazdag nyugatra érkeztek. Nem, 

ők oda akarnak menni, ahová szeretnének. 

Mélységesen meg vannak győződve róla, hogy ehhez joguk van, és fel vannak háborodva, ha ebben akadályozzák őket. Olyannyira, hogy a lübecki polgárok élelmiszer adományait is visszautasítják. Nagyon vaknak kell lenni ahhoz, hogy ne lássuk: ennek az Európába özönlő tömegnek egy jelentős része (csak azért sem fogok belemenni a számháborúba, mert senki sem tudhatja a valós arányokat)

nem menedékért jött. Hanem megvalósítani az álmait. Mégpedig ott, és úgy, ahogyan ő akarja. 

A következő hónapokban a hűvösebb idő miatt jó eséllyel apadni fog a migráns áradat. A következő hónapok legfontosabb kérdése valószínűleg nem az lesz, hogy hányan jönnek még. Hanem az: hogyan fognak reagálni azok, akik már itt vannak, hogy Európa nem a Sims, ahol a becsődölt emberek végre megvalósíthatják a Tökéletes Életet. És hogyan fog vizsgázni majd emberségből, humánumból, emberi jogokból, és a többi uniós kötelező tantárgyból az a Nyugat, amely olyan könnyen húzott meg minket ezekből?