2014. 03. 20. 10:37

Nyilvános a Fidesz programja! Egy szóból áll

Végre nyilvánosságra hozta programját a Fidesz. A program Orbán Viktor Facebook-oldalán jelent meg egy bejegyzésben, ám a kormányfő is elismeri, hogy vélhetően csalódást okoz a választóknak.

"Én most itt csalódást fogok okozni Önöknek, mert a mi programunk egyetlen szóban foglalható össze, s ez úgy hangzik: folytatjuk. Szerényebben fogalmazva két szóban foglalható össze: folytatni szeretnénk" - írja a miniszterelnök.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője csütörtökön közleményében reagált az ügyre:

"Folytatjuk – jelentette meg Facebook-oldalán Orbán Viktor a Fidesz programját. Azt azonban nem részletezi, hogy mit is kívánnak folytatni. A föld- és trafikmutyit? Az ország eladósítását? A megalkuvó, tehetségtelen külpolitikát? Valódi munkahelyek híján a fiatalok külföldre kényszerítését? Napocskarajzolgatós közmunka révén a foglalkoztatási adatok kozmetikázását? A profitjukat hazatalicskázó multik adóforintokból történő kistafírozását? A devizahitel-válság megoldásának halogatását? A rendőrségi pénzbehajtást? A szabálysértési értékhatár újabb növelésével a bűnügyi statisztikák meghamisítását? Az elmúlt 24 év korrupciós ügyeinek el nem számoltatását?" - sorolta a képviselő.

Közölte: Ha a Jobbik választói felhatalmazást kap, akkor nem folytatja, hanem lezárja az elmúlt 24 év sikertelenségét. Kimondjuk és megoldjuk a problémákat, hogy kudarcok helyett a magyar emberek sikeres időszaka következzen!

alfahir.hu