2015. 03. 25. 21:59

Nyugaton minden jobb: fával házasodna össze Emma

Néha az internet legmélyebb bugyraiba kell lemerészkednünk, hogy valami igazi különlegességet találjunk.

Most a life.hu koronázta meg a napunkat. Míg itthon 150 milliárdos csalásokat próbálnak egy börtönviselt közmunkásra kenni, a miniszterelnök meg gyakorlatilag beismeri, hogy bűncselekményt követett el, addig Angliában egy nő beleszeretett egy nyárfába.
 
Igen, egy nyárfába. Emma McCabe (vélhetően csak névrokona a Fradi volt tulajdonosának) már az esküvőjét tervezgeti a növénnyel. Történt ugyanis, hogy Emma 29 évesen szakított, majd símogatni kezdte egy fa törzsét, aztán hozzádörgölte a mellét. Azt mondta, ez volt élete legjobb szexuális élménye. Azóta heti négyszer randiznak. Emma azt is bevallotta, hogy néha ránéz más fákra, de esze ágában sincs megcsalni Timet. Így hívják ugyanis a párját.
 
Exkluzív információink szerint a hölgynek nincs szerencséje, Tim már megcsalta őt egy fagyönggyel, egy mókussal és három feketerigóval is, barátja, Jim a közeli fenyőfa azonban igazolta a régi ismerős alibijét. (Ez a bekezdés a mi kitalációnk, a többi valóban megjelent a sajtóban.)
 
Emma szülei szeretnék, ha lányuk inkább egy férfit szeretne, de így sem ellenzik a házasságot, mert tudják, milyen fontos számára a fa. Igen, a fa.
 
Reméljük, nyugaton hamarosan bevezetik a fa-nemű mosdókat is, Tim számára ugyanis igencsak kellemetlen lenne, ha étterembe vinné párját, de aztán nem tudna hol könnyíteni magán. Vagy az lenne még jó, ha nem kéne ilyeneket olvasni a sajtóban.
 
(Tudjuk, megírtuk mi is, eladtuk magunkat, satöbbi. Csak itt épp más az üzenet.)