2015. 04. 02. 16:33

Ők gyilkoltak a Népszínház utcában

Szerdán a kora délutáni órákban egy Népszínház utcai sörözőben három férfi olyan súlyosan bántalmazta az egyik vendéget, hogy az a helyszínen életét vesztette. A rendőrség halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárását a három elkövető ellen – írja a police.hu.

Az üggyel kapcsolatban a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának nyomozói azonosították Rostás Tamás Kálmán 33 éves és Botos István 28 éves budapesti lakosokat, akikről fényképfelvétel áll rendelkezésre. A rendőrség időközben azonosította a harmadik támadót is: Lakatos Károly 42 éves szintén budapesti lakost.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a felvételeken látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs; 8-16; p: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.