2014. 04. 09. 09:08

Orbán főtanácsadója elvette Kapocs Zsókát

A Blikk értesülései szerint Kapocs Zsóka feleségül ment Habony Árpádhoz, Orbán főtanácsadójához.

A színésznő és szerelme éveken át tartó viharos románc után, úgy tűnik, megállapodtak, lecsillapodtak, és a legnagyobb csendben örök hűséget fogadtak egymásnak - számolt be a bulvárlap.

Két évvel ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy a pár szakított, mert Kapocs Zsóka kivonta magát a Habony Árpád gyermekével tartott közös porgramokból. A színésznő a szakítás után összeomlott, közösségi oldalán öntötte ki a bánatát: „A hír igaz! Csak a kapcsolatnak én vetettem véget, hiszen nem működött! Árpád kisfiával tökéletesen kijöttem! Sajnos az igazságérzetemet bántja ez az óriási hazugság, de az én lelkem tiszta! Nem hittem volna, hogy ekkorát fogok csalódni abban az emberben, akit szerettem.” Tavaly tavasszal már arról lehetett hallani, hogy a pár ismét kibékült.

Aztán pár héttel ezelőtt egy jókora köves, különleges gyűrű tűnt fel a színésznő gyűrűsujján. A Blikk értesülései szerint Habony Árpád szerette volna, ha még ­Zsóka februári születésnapja előtt összekötik az életüket, és januárban egy igazán romantikus helyszínen, a Városligeti ­Műjégpályán tartották a bulit.  Az esküvői ceremóniát szűk családi körben már korábban meg­tartották. A lagzira ­csaknem száz főt hívtak meg, akik közül többen nem is ­tudták, hogy esküvőre mennek: mivel akkoriban volt Kapócs Zsóka születésnapja, azt mondták nekik, hogy a hölgy szülinapi buliját rendezik. Csak ott szembesültek vele, hogy valójában a titokban lezajlott házas­ságkötést ünnepelik. A vendégek között számos, a politikai és a művészvilágból ismert arcot is fel lehetett fedezni.

Blikk - alfahir.hu