2014. 04. 04. 12:17

Rejtett kamerával a Hit Gyülekezetében: A Jobbikot a sátáni erők működtetik

Újabb, minden eddiginél beszédesebb rejtett kamerás Hitgyüli-videó birtokába jutott a kuruc.info. A felvételen ezúttal nem az eszelősen ugrabugráló hitgyüliseket láthatunk, amint a földön vonaglanak és artikulálatlanul üvöltenek, hanem a vezetőjüket, az ATV-t is irányító Németh Sándort, aki vezető lelkésznek szokta hívni magát, azonban annak, amit az alábbi videón láthatunk, semmi köze nincs sem a lelkészekhez, sem a valláshoz, sem az istentisztelethez.

A Fidesz "egyháza" sokkal messzebb megy, mint bárki gondolná, a célkeresztjükben pedig - micsoda meglepetés - a nemzetiek állnak.

Gonosz sátáni erők által irányítottnak mondják a HVIM-et, a Jobbikot, és szabályosan ellenük "imádkoznak", a megszégyenítésüket, a kiűzésüket, a feloszlatásukat kérve, miközben kiképző- és haláltáborokról hazudozva tüzelik hallgatóságukat. Sőt, még a "ragadjál ellenük kopját, lándzsát!" felszólítás is elhangzik.

Ki fogja vállalni a felelősséget azért, ha egy őrült az itt látható több ezerből a fenti "prédikáció" hatására, elveszítve a maradék eszét is, leszúrja a jobbikos szomszédját, vagy bárkit, aki az útjába kerül, mondván, hogy megszállta a sátán, tudja ezt a saját "lelkészétől"? - teszi fel a kérdést a portál. Nem egy ilyen eset történt már szerte a világban. De Orbánék szerint ez persze rendben van, ezért történelmi egyházzá emelték a cionista szektát, mely hideg számítással uszítja mindenre kész katonáinak ezreit a haza legjobbjai ellen. Talán éppen ez a magyarázat a fideszes lépésre...

Önök szerint is így viselkedik egy történelmi egyház? Most vasárnap erről is véleményt lehet mondani.

Arról a Hit Gyülekezetéről van szó, mely erősen kötődik a Szavazz a Jobbik ellen!-csoporthoz. Róluk korábban részletesen írtunk.


kuruc.info - alfahir.hu