Rogánék helikopterrel mentek lagziba, Kis Grófo igazi bulibárónak nevezte

Helikopterrel utazott egy szabolcsi celebesküvőre Rogán Antal és családja, írja a nol.hu olyan fotókra támaszkodva, melyeken látható, ahogy a miniszter már a visszaúton a budaörsi repülőtéren átszáll a gépről egy luxus Mercedesbe.

A nívós hétvégi utazást azért választotta a Rogán-család, mert hivatalosak voltak a TV2-től az RTL Klubhoz igazolt Szabó Zsófia és vagyonos vőlegénye esküvőjére.

Az ilyen helikopteres utazások óránként negyedmillió forintba kerülnek.

A lap először Rogán Antalt kereste meg az ügyben, de a politikus mindent tagadott, továbbá szokásához híven perrel fenyegetőzött. Miután elküldték neki a fotókat is, többé nem reagált.

Megkeresték a helikoptert üzemeltető cég vezetőjét is, aki először azt mondta, nem tudja merre volt a gép, majd azt, hogy egyébként sem mondaná el. Végül inkább elismerte, hogy ő maga ajánlotta fel Rogán Cecíliának a méregdrága fuvart, mert üzleti kapcsolatban állnak egymással, és szívességet akart tenni.

Az esküvőn ott volt Kis Grófo is, aki Facebook-oldalán nem is titkolta, kivel találkozott: egy igazi bulibáróval.

Azt írta: "Rogán Antal és családja velem mulatott és énekelte a "nézését meg a járását" büszke vagyok arra, hogy egyre több országgyűlési képviselő mulat a dalaimra! Rogán Antal kimondottan jó ember:) Igazi BULIBÁRÓ"

Sajnos a posztot már hiába keressük a közösségi oldalon, azt ugyanis Grófo hamar letörölte, nyilván nem véletlenül.

(címlapképünk illusztráció, de a gép ugyanaz, amivel Rogánék utaztak)