Schobert Norbi keményen beszólt a HaHás Teczárnak

A napokban igazat adott az Egyenlő Bánásmód Hatóság Teczár Szilárdnak, a HaHa aktivistájának, aki azért fordult panasszal a szervezethez, mert zavarta, hogy például a Doboz nevű szórakozóhelyre a férfiak 1000 forintos belépőt fizetnek, a nők viszont ingyen mehetnek be. Szerinte a nemi identitás vizsgálata „sérti az emberi méltóságot”, és problémás lehet például a transzneműek esetében. A Hatóság neki adott igazat, így a jövőben vége a hölgyek ingyen bulijának.

Teczárra rengetegen kiakadtak, például az Update termékeket forgalmazó Schobert Norbi is, aki Facebook-oldalán ezt posztolta:

"Teczár Szilárd! Kérj bocsánatot a Nőktől!

Most úszol az egy perc hírnévben és Sebestyén Balázsnak támadsz? Az én véleményem: Te kérj bocsánatot a Nőktől!!! Esetleg beadsz egy feljelentést azért is, hogy március 8-at ünnepeljük és nincs külön kiemelt férfinap? Esetleg előreengedni se kelljen már az ajtóban a Nőket? Esetleg kézcsók járjon a hozzád hasonló hímszerű egyedeknek is? A fajtád miatt sok Nő melózik, miközben az ilyenek otthon tévéznek... Én utálom amikor egy Asszony gürizik és a "férfi" évek óta állásra vár, miközben otthon "segít".
Képzeld el, ha a jövendő feleséged is a hatósághoz fordulna, mert Te élvezel a gyereknemzés alatt, de Ő súlyos fájdalmakat él át a szülésnél! Vezessenek áramot a férfiak heréjébe miközben a nejük szül? Ébredj már! A világ nem az egyenlőségről, hanem az egyensúlyról szól! Piedone a vizilovakkal, én a Nőkkel vagyok!
Aki Nő és egyetért, az megosztás és lájk! Köszönöm! Norbi"

alfahir.hu

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
1
Az ellenzéki pártok méltán örülhetnek a sikernek, újabb visszaigazolásként értelmezve azt a 2022-es felállásra való tekintettel is. Elemzés.

Orbán Viktor: 1992

"Személyesen átélve az eltelt több mint két esztendő szinte minden politikai rezdülését, azt kell mondjam önöknek, hogy ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan kézbe venni. Olyan polgári, liberális kormány, amelyet a felhalmozott feszültségek nem rettentenek vissza az állam további visszaszorításától, amely nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali, etatista gazdaságpolitika."

Orbán Viktor szerint térségünkben egyedül Magyarországon jelenthetnek komoly alternatívát a liberálisok a jelenlegi konzervatív kormányzattal szemben.

Orbán Viktor: 2020

"A liberális nem más, mint diplomás kommunista."