Szavazatvásárlás Ózdon

Szervezetten szállítják a Fideszhez köthető aktivisták a romákat Ózdon a szavazókörökbe - írja közleményében Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója.

A Jobbik választási megfigyelői azt tapasztalták, hogy a főleg cigányok lakta peremkerületekben tömegesen kezdték el szállítani az ott élőket szavazni. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei városban fideszes mozgósítók és cigány véleményvezérek számos helyen terelik az embereiket szavazni. Mindemellett megfigyelőink elmondása szerint szintén tömegesen osztogatják a csomagokat a szavazatokért cserébe.

A Jobbik vérlázítónak tartja, hogy a politikai ellenfelei most is nemtelen eszközöket alkalmaznak, a cigányvoksok megvásárlásától remélik a sikeres választási szereplésüket, ezzel eszközként használva őket arra, hogy továbbra is megtarthassák hatalmukat. Ez a módszer a magyar választók teljes lenézését és megalázását jelenti, ugyanakkor remélhetőleg ezzel mozgósítják is Ózd tisztességes választópolgárait, akik ajándékcsomag és szervezett szállítás nélkül is elmennek szavazni Janiczak Dávidra - zárul a közlemény.

Az ózdi eseményekről portálunk percről percre beszámol, tudósításunk itt olvasható.

alfahir.hu