Százak tüntettek az illegális bevándorlás ellen Budapesten

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) tüntetést tartott Budapesten a Keleti pályaudvarnál az óriási méreteket öltő illegális bevándorlás elleni tiltakozásul.

A rendőrség által jelentős erőkkel biztosított téren több száz magyar jelent meg, de pár tucat liberális ellentüntető is megpróbálta kifejteni véleményét, azaz, hogy minden rendben van a napi ezer fős illegális bevándorló-sereggel, amivel meg kell küzdenie Magyarországnak.
 
Tegnap éjjel egyébként a HVIM budapesti tagjai már kilátogattak a Keleti pályaudvarhoz, ahol körülbelül 80-100 migráns kívánta eltölteni az éjszakát hálózsákokban. Liberális médiumok szerint rendőri közbelépésre volt szükség, mikor megjelentek a Baross téren és belekötöttek a külföldiekbe. Ehhez képest hamar kiderült, hogy a rendőrség a szabálytalan határátlépőkkel szemben kezdte meg az eljárást, nem pedig a nemzeti radikális civilek ellen, és nem történt atrocitás sem.
 
A rendezvényen Zagyva György Gyula bejelentette: a tüntetés egy országos demonstráció-sorozat kezdete volt, a közeljövőben ugyanis számos helyszínen fognak tiltakozásokat tartani a bevándorlás ellen.
 
Alább láthatnak képeket a pénteki tüntetésről:
Fotó: Béli Balázs/alfahir.hu
Fotó: Béli Balázs/alfahir.hu
13
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András