2010. 09. 29. 19:43

Szegedi Márton: A miskolci Fidesz tegyen rendet a kampánycsapatában!

Szegedi MártonA börtönből szabadulva sajnálattal kellett látnom, hogy amíg a rendőrség vendégszeretetét élveztem, addig az MSZP további több száz plakátot helyezett ki továbbra is oly módon, hogy azzal a Jobbik plakátjait takarja le. Ezen már meg sem lepődtem, sőt azon sem, hogy a magyar igazságszolgáltatás ez ellen semmit sem tett az utóbbi napokban feljelentéseink ellenére. Azon  megdöbbentem, hogy városszerte a Fidesz is elkezdte ugyanilyen törvénytelen módon, hasonló csak éppen fideszes plakátokkal lefedni a városban még megmaradt jobbikos plakátokat.

Természetesen ezek ellen is be fogjuk adni a panaszt. És természetesen ezektől ugyanúgy nem várunk semmit mint eddig.

Ma fél tizenkettő körül az Újgyőri Főtéren autóztam, amikor arra lettem figyelmes, hogy egy az útszéli villanyoszlopra egy kisteherautó platójáról 2 munkás  az előbb  említett módon Fideszes plakátot szerel fel éppen az engem ábrázoló jobbikos plakátokat eltakarva. Ekkor odamentem, megálltam az autójuk mögött és felszólítottam őket, hogy azonnal távolítsák el a szabálysértő plakátot. Ennek ők nem tettek eleget, így telefonommal képeket készítettem munkálataikról és azonnal értesítettem a rendőrséget.

Ezután követtem őket autómmal amíg a rendőrök ki nem érkeztek.Az igazoltatás során a rendőrök megtekintették a felvételeimet  visszavezették  a helyszínre a tetteseket, ahol elismerték a szabálysértést.

Az adatok felvétele után a rendőrök levetették velük a szabálysértő plakátot és szabadon elengedték őket. Ezek az emberek nyugodtan tovább mehettek plakátokkal tömött autójukkal  és akár estig folytathatták a törvénysértő plakátozást .

Valószínű, hogy, ha ezt én csináltam volna akkor a rendőrség megbilincsel, vasra ver és gyorsított eljárásban bebörtönöz.

Rendkívül csalódott vagyok, hiszen eddig a miskolci Fideszt korrekt ellenfélként ismertem meg. Ezúton szeretném felszólítani Kriza Ákost, hogy tegyen rendet kampánycsapatában és ne engedje, hogy a szocialisták mocsoksága és sportszerűtlensége átragadjon a rájuk.  

Az ilyen manőverekkel csak az MSZP malmára hajtják a vizet. Kérem ne nehezítse, munkámat, hiszen a tét óriási. Miskolcon csak akkor fogunk tudni rendet tenni, ha Káli Sándort és korrupt csapatát  okt. 3- án végleg elzavarjuk városunkból.

Szegedi Márton

A Jobbik miksolci polgármester-jelöltje