2014. 09. 06. 10:42

Targoncával szúrta át a főnök Audiját

Egy 42 éves nagykanizsai férfi vélt vagy valós sérelme miatt targoncával döntötte fel egykori munkaadója autóját. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást, írja a police.hu.

A gyanú szerint a férfi 2014. július 15-én délután egy targoncával fellökte korábbi főnöke Audi A5-ös autóját, oly módon, hogy egy kilimáni telephelyen beült egy targoncába és annak villájával oldalról „felszúrta” az autót, amelynek így a bal oldali karosszériája kilyukadt, majd ezt követően a targoncával a tetejére borította a gépjárművet. Az Audiban több millió forintos kár keletkezett.

d

s

d

s

s

A 42 éves gyanúsított azt mondta a rendőröknek, hogy nem bánta meg tettét, mert egykori munkaadójával anyagi vitában áll. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rongálás bűntett és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az ügyben keletkezett iratokat V. Zsolt ellen szóló vádemelési javaslattal megküldte a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek.

police.hu – alfahir.hu